Winkelen op chique in Knokke-Heist

Knokke-Heist is een van de bekendste badplaatsen van België̈ en wordt gezien als de chique badplaats van de Vlaamse kust. Voor de shoppers (Lippenslaan) is Knokke een superleuke stad om te winkelen. Voor iedereen is er wat te doen. Op een zomerse dag kan men op het brede strand met zijn vele Beach clubs genieten van het uitzicht op zee. Vergeet hier niet de Belgische pralines te ontdekken. Knokke-Heist kun je heerlijk (op chique) winkelen.

Lippenslaan, Kustlaan en Dumortierlaan zijn de bekendste winkelstraten van de badplaats. Wie hier gaat winkelen moet ook hier een gevulde zak met geld mee nemen. De Kustlaan met zijn vele exclusieve modezaken en kleine boetiekjes ligt om de hoek van de Lippenslaan en diagonaal completeert Dumortierlaan de shopping-driehoek. Tussen de Kustlaan en de Lippenslaan ligt het Albertplein maar is op dit moment een bouwput. Rond 2023 zal het plein weer gezien mogen worden en zal de Place m’as-tu-vu’, de blikvanger worden en zal de grandeur van Knokke-Heist weer bevestigd worden. Knokke-Heist is een superleuke stad om vakantie of een weekendje weg te vieren. Wie voor het eerst de badplaats in West-Vlaanderen gaat bezoeken wil eerst flaneren op de Zeedijk en daarna winkelen. Of is het toch andersom? Eerst winkelen en dan flaneren. Iedereen kan zich hier in ieder geval uitleven op zijn eigen manier.

De badplaats typeert zich als een moderne, opvallende, gezellige en vooral enorme winkelstad met luxe, grote winkels. Je kunt er ongelooflijk goed winkelen. Het diverse aanbod, zorgt ervoor dat er voor iedereen wel wat te doen is. De mogelijkheden zijn oneindig. Shoppen aan zee is een groot avontuur. Zowel de grote modeketens als de kleine winkeltjes kom je ertegen. Voor veel mensen is een dagje Knokke-Heist dan ook niet genoeg. Omdat het zo’n leuke stad is om te winkelen, zullen de echte shop fanaten worden aangeraden om meerdere dagen voor Knokke-Heist uit te trekken. Tussen al het shoppen door kun je een gokje wagen in het casino of lekker gaan eten in de vele bistro’s of restaurants. Een lekker kopje koffie, thee, fris, wijntje of een biertje behoort in tal van gezellige koffietentjes, en brasserieën tot de mogelijkheden. Zien en gezien worden dat is het credo in de chique badplaats aan de Noordzeekust. Met zomerse temperaturen kun je makkelijk een vergelijk maken met de Côte d’Azur. Knokke-Heist is een fantastische stad voor een heerlijke vakantie of een weekendje weg.

Dit vind je misschien ook leuk...