flag-1022605

Wandelplezier in het hart van de bergen

Karinthië!

Karinthië is de ideale plek voor wandelpaden met zijn geografische ligging nabij de Alpen-Adriatische regio en met zijn landschappelijke diversiteit en harmonieuze mix van meren en bergen. Wandelen is niet zomaar wandelen. Of het nu gaat om een ​​ontspannen familietocht, een ontspannen wandeling, sportieve langeafstandswandelroutes of steil terrein voor mensen met hoogtevrees: de regio Villach – Faaker See – Ossiacher See biedt voor al deze projecten de ideale geografische omgeving. Van de meerdaagse tocht voor toegewijde trekkers tot rustige wandelingen die ook een stop in het programma hebben.
Prepaid
Wandelen houdt je fit, het is leuk en je bent bijna nooit dichter bij de ongerepte natuur. In en rond de regio Villach – Faaker See – Ossiacher See is er een breed scala aan bergen om uit te kiezen. Of het nu gaat om de glooiende Nockberge, de afwisselende Karawanken, de huisberg van Villach, het natuurpark Dobratsch, het drielandenpunt op de grens met Slovenië en Italië of de meest markante berg in de regio, de Mittagskogel: wie graag onderweg is hoog zullen hier waar voor hun geld krijgen. Wie liever in het dal blijft trouwens ook: de paden Bleistätter Moor, Afritzer See, Drauschleife en Faaker See inspireren tot ontspannen wandelingen in een droomachtige omgeving. Afremmen in plaats van stijgen is hier het motto en daarmee een geslaagde afwisseling van de steile bergtocht. De landschappen van de Karinthische meren zijn indrukwekkend sfeervol en een verleidelijk samenspel van vakantie-, natuurlijke en culturele ruimtes.
De bestaande Karinthische paden zijn al jaren een verrukking voor zowel vakantiegangers als de lokale bevolking en laten hun bezoekers zich onderdompelen in een wereld van rust, plezier en ontspanning. Zo kunt u zonder grote lichamelijke inspanning de unieke indrukken van de Karinthische natuur beleven en merkt u niet eens hoe stap voor stap de batterijen in het lichaam opladen en de ziel zich voorbereidt op de dagelijkse uitdagingen. Talrijke rustpunten, gezellige hangmatten en verpozen langs de routes nodigen u uit om de unieke uitzichten in u op te nemen en als energiereserve mee te nemen.
Prepaid